Pazar, Aralık 13, 2009

Schumacher F1'e Raikkönen WRC'ye Durumları

Geçen yazıya devam gibi olacak...

Bu hafta Bild Schumacher'in Mercedes GP ile anlaştığı ve bunun yakında resmen açıklanacağı iddiasında bulundu. Bu sezonun bitiminden bu yana herkesin konuştuğu bir konu her halde ateş olmasa bu kadar dumanı tüter vaziyette devam etmez. (!) Bekliyoruz seni pistlere. Umarım heyecan getiren bir katkısı olur, yine tek başına yarışmaz.

Raikkönen'e gelince, Ferrari'den ayrılması, McLaren ile anlaşamaması çeşitli kontrat maddelerine, yıllık tazminatlara vs. bağlansa da onun gibi bir taraftarı olan pilotu WRC yarışlarına dahil etme başarısını gösteren organizasyona ve sponsorlara teşekkür etmek gerek. Her ne kadar WRC'in altın çocuğu Loeb ile aynı takım adına yarışacak olsa da ona yine rakip olmayı kafasına koyup dişe diş yarışacaktır Kimi.

Bu da onun 2009 Finlandiya yarışındaki Süper Seyirci Etabı (SSS)'ndan bir görüntü. Video Fiat Punto S2000 : Finlandiya Rallisi (2009)

Birde 2010 takım tanıtımları bu yıl (sanırım krizin etkisi) İspanya Valensiya da Ocak ayı için de yapılacak. Takımların tüm kadroları henüz açıklanmadı, yukarıdaki gibi hala belirsizliğini koruyan bir kaç koltuk var.